Neden Promosyon Flash Bellek?

Yazar hatice 01/06/2017 0 Yorum

Promosyon USB Flash Bellek, mükemmel bir hediye olmakla birlikte günümüzde sıklıkla kullanılan, dolayısıyla sıkça görülen bir kaydetme aracıdır. Müşterinizin şirket sunumları, reklam filmleri, dijital broşürlerini Promosyon USB Flash Bellek’lere yükleyerek, şirket logosuyla kişişelleştirilmiş Promosyon USB Flash Bellek’lerini gerçek bir pazarlama aracına dönüştürebilirsiniz.
Ayrıca verilen hediye kullanılmalı ve insanların ihtiyaç duyduğu bir ürün olmalı. Oysa pek çok Promosyon Ürün hediye olarak verilir ama kullanılmaz. Promosyon Usb Flash Bellekler ise hem ihtiyaç hemde kullanılabilir bir Promosyon üründür.

  • Promosyon USB Flash Bellek Sık kullanılır
  • Promosyon USB Flash Bellek Hem vermesi hem de alması hoş bir hediyedir
  • Promosyon USB Flash Bellek Mükemmel kişiselleştirme olanağı

Bellek Promosyon geniş Promosyon USB Flash Bellek model yelpazesiyle, her müşteriye uygun bir hediye imkanı sunmaktadır. Promosyon USB Flash Bellek Modellerimiz, çok yönlü olduğu için, tam anlamıyla müşterinizin isteğine uyarlanabilir özelliktedir. Kart şeklinde Promosyon USB Flash Bellek , Anahtar şeklinde Promosyon USB Flash Bellek , Kredi Kartı şeklinde Promosyon USB Flash Bellek bunlardan birkaçıdır. Bellek Promosyon, Promosyon USB Flash Bellek fiyatlarını ayarlarken, piyasaya göre size en uygun fiyatlardan sunuyor.

Bütün modellerimize anahtarlık takılabilir. Bu sayede PromosyonUsb Flash Belleklerinizin kaybolma ihtimali ortadan kalkar. Promosyon Usb Flash Bellekleriniz sürekli yanınızda kalır.

Promosyon USB Flash Bellek’lere Dijital- UV  direkt yazdırma tekniği ile, tam renkli fotoğrafları ürünlerinize olduğu gibi yansıtabilmekteyiz. Dijital direkt baskı yöntemi, bize gerek mevcut gerekse gelecekteki ürünlerimizin çizilmez olarak kişileştirilmesinde sonsuz olanaklar sunmaktadır.Baskılı Promosyon USB Flash Bellek ‘ler ile firmanızın tanıtımı sürekli olacaktır.

Promosyon USB flash belleklerinizi bireysel baskı yada lazerle kişiselleştirebiliriz.
Örneğin, üzerlerinde farklı isimler yazan pratik ve kişisel Promosyon USB Flash Bellek’lere sahip olabilirsiniz.

• Özgün tasarımlı 16 farklı model Promosyon Usb Flash Bellekler.
• Yüksek kalitede kişiselleştirme
• Ömür boyu garantili A kalite Chipler

Promosyon Usb Flash Belleğini bireysel baskılı veya lazer baskılı olarak seri şekilde hazırlamamız mümkündür. Promosyon USB Flash Belleklerin bir tarafina şirket logosunu, diğer tarafına da iletisim kişininin ismini yazdırabilirsiniz.

Logo, en iyi etkiyi tam renk baskı uygulandığında yapmaktadır. Üstün dijital yazdırma tekniklerimiz sayesinde, istediğiniz bir logoyu ekstra bir ücret ödemeden, dilediğiniz bir renkte bastırabilmeniz mümkündür. Bunun yanısıra, fotoğraflar da print edilerek üzerine damla baskı uygulaması yapılabilir.

Yorum yazın